Veton Ibrahimi

3Dhj - 0 - Kategoria: Llojanasit


Lindur: 05. 10. 1974
Llojan , Kumanove

Shkollimi:
fillor : shkolla fillore “Rilindja”-Llojan
i mesem: Gjimnazi “Skenderbeu”ne Presheve
i larte: Tirane; I diplomuar ne Akadeine e Arteve te Bukura
dega – aktor 1997
specializimi: ne Akademinw Diplomatike, Tirane 2004
dhe ne USA-Missouri University- NBC NEWS 2001
titulli Doccent

Pervoja e punes:

I angazhuar ne teater permes shume roleve ne vend dhe jashte;
1995- Loja- Akdemia e Arteve te Bukura-Tirane
1995- Vdekja e Dantonit- Tetatri Kombetar Tirane
1996- Mesimi i Badenit mbi Pajtueshmerine- Tirane
1997-Tango-Akdemia e Arteve te Bukura-Tirane
1998-Vdekja e Bukur-Teatri Shqipatre-Shkup
1998-Goof-Shkup
1999-Nje burre me dy gra-Shkup
2000-Efext-Shkup-Paris
2001-Kjo eshte Lufta ime-Shkup-Paris
2004-Repriza e lirise-Shkup-Prishtine
2008 Permbledhja e plote e vepres se  Shekspirit e shkurtuar lehte Shkup-Prishtine

I punesuar ne TV Publik te Maqedonise si moderator TV; 1998-2002
I punesuar ne kompani private, si drejtor dhe pronar  i kompanise;
Pronar i Art Club Alternativa- Shkup
I angazhuar ne Partine Demokratike Shqiptare te Arben Xhaferrit si zedhenes  dhe nenkryetar partie; 2004-2006
I emeruar ne Qeverine e RM si minister pa protofol, zedhenes i qeverise; 2006-2008
Pedagog ne Universitetin Shteteror te Tetoves, lenda Dikcion (e folura skenike) edhe aktrimi intermedial (loja para kameras per film dhe tv) qe nga viti 2007 Titulli Doccent
Moderator i  kuizit  “KUSH DO TE BEHET MILIONER” : 2008-2009
Pronar i lokalit “n’shpi” ne Prishtine nga 2009

Interesimet:

sportet e ndryshme ( futboll, basketboll, tenis, skijim, kalerim etj).

Gjuhet:

Anglisht dhe frengjisht ( basic)
Maqedonisht, Serbokroatisht

Aftesite:

Kompjuter ( Microsoft word, M.

excel,  internet) , menaxhment , komunikim etj