Manifestimi i ditës së Europës nën moton “Një ditë pa kufijë”

Të nderuar qytetarë,

Ju informojmë se nesër nga ora 11:00 te pika kufitare Miratoc-Llojan do të shenohet dita e Europës, festë dhe njëkohësisht protestë me mesazh të qartë:”Duam qarkullim të lirë, duam hapjen e kufirit”.

Aktivitet i njejtë, në kohë të njejtë, organizohet edhe nga ana e kryetarit të Komunës së Likovës z. Erkan Arifi, në fshatin Llojan.

Ju ftojmë të gjithve që të merrni pjesë masovikisht.