Nesër në shkollat fillore dhe në ato të mesme të Maqedonisë do të cingëron zilja pas një pushimi tre mujor në vitin e ri shkollor 2012-2013. Lutemi te Zoti që ky vit të jetë një vit i mbar dhe i mbushur me suksese, ku librave ti jepet kuptimi, nxënësve ti shtohet gëzimi, mësuesve, arsimtarëve dhe profesorëve ti rilindë mugullimi për mësimdhënie më të gjallë dhe më të vullnetshme.

Gjitha të mirat, portali, llojani.info