Reagim i banorëve të shqetësuar mbi gjendjen e shkollës.

Na njoftojnë banorët se nxënësit e kësaj shkolle vijojnë mësimin në gjendje të mjerueshme, pasi në këtë shkollë gjërat elementare janë jofunksionale, përfshirë tualetin dhe muret e mykura.
Për gjendjen e kësaj shkolle, na njoftuan banorët , ndërsa nga drejtori nuk kemi ndonjë informatë shtesë në lidhje me shkollën!
Sa për të informuar të gjithë banorët dhe opinionin më gjerë me shpresë për të ndalur nga kjo situatë, ne i postuam në faqen fshatit Llojan disa fotografi!

Me respekt nga stafi i faqës Llojani info.

Foto të realizuara nga llojanasi Ibrahim Sulejmani.