Doli nga shtypi libri i fundit i autorit, të shumtë librave, llojanas Ali Qerimi. Libri me ka për botues “EDRONIA ART PRODUKSION”, kurse është financuar nga Ministria e Kulturës e Republikës së Maqedonisë.

Ndër të tjerash autori në libër i ‘këndon’ dhe Llojanit përmes një poezie e cila lexuesit i përkujton mallin për të.