Punimet qe paten filluar ne lagjen e Sinejve, me 28 shtator 2014, me shume veshtersi dhe per shume arsye punimet ngecen dhe nuk u perkrahen nga te gjithe banoret e lagjes, por me perkrahjen e 12 personave te cilet kontribuan ne forma te ndryshme dhe me mjete financiare, dje i erdhi fundi dhe punimet e rruges perfenduan, 03.12.2014.
Ne kete lagje kontribut te vecant ka dhen 0SBE-ja, qe e ndihmoi punen, me 636 katror pllaka te betonit, dhe Komuna e Likoves me 380 katror pllaka betonit, qe jemi mirenjohes dhe i falenderojme shume, duke e falenderuar edhe krytarin e bashkesis lokale z. Selami Memedin, i cili e perkrahi dhe sherbeu si ure lidhse me OSBE, komunen dhe njerezit e tjere kontribues. Ndersa per rreth punes dhe pllakave te betonit shtes, merit te vecant kana personat e lagjes te cilet ne shenje respekti ndaj fqinjve te tyre nuk kane deshire t’ju permenden emrat. E gezofshit rrugen, suksese ne pune dhe ne lagje tjera!