Punë: Llojanasit me shumë vullnet dhe dashuri mes vete pastruan varret

12Maj - 0 - Kategoria: Llojani

Sot llojanasit e bashkuar pastruan varrezat e fshatit. Siç mund të shihet nëpër fotot e albumit më poshtë, llojanasit vepruan me shumë vullnet dhe dashuri. Një bashkëveprim për të marrë zili.

Puna e mbarë, o zemër mirë!

Lini një Përgjigje