12193453_10153415231699160_2858900695546378687_nÇdo banor i fshatit Llojan pagun 170 den në muajt ndriçimin publik, plus tatimet dhe kamatat e ndryshme qe ju bashkangjiten fatures, dhe prapë erresira është prezente nëper te gjitha lagjet e fshatit.
Fshati Llojan nder te gjitha fshatrat e Komunes se Likoves eshte me i erresuari.

Banoret e Llojanit pyesin Komunen e Likoves deri kur do me vazhdu kështu duke i pru ekipet e komunes per çkyçjen e llampave neper lagjet e fshatit … apo pas gjith kesaj fajtore eshte EVN ?