Pamje nga protesta në kufirin Llojan – Miratoc

9Maj - 0 - Kategoria: Llojani Mbi Llojanin

Foto të publikuara në Facebook nga Suad Daipi dhe Komuna e Likovës.

Lini një Përgjigje