Pamje nga promovimi i librit “Marketingu: qasje shkencore-islame”

4Maj - 0 - Kategoria: Libra Mbi llojanasit

Sonte në objektin e ish komitetit në Kumanovë u bë përurimi i librit “Marketingu, një qasje shkencore dhe islame” i autorit llojanas, njëherësh themelues i portalit dhe faqes në fejsbuk “llojani info”, z. Skender Mustafit.

Lini një Përgjigje