10346439_10152762674494160_8839380978719111026_nKëto ekskavatorë para disa ditësh munguan në rrugët e mbushura përplot dëborë në fshatin Llojan dhe Vaksincë, rrugë përmes së cilave banorët e këtij vendi udhëtojnë për në Kumanovë e gjetiu. Kjo është padrejtësi e hapur ndaj këtyre dy vendeve, të cilën padrejtësi këshilltarët e këtyre dy fshatrave patjetër se duhet ta ngrisin në komunë dhe të kërkojnë zgjidhje. Përndryshe haram paratë!