Murtezan Idrizi për kryetar

12Mar - 0 - Kategoria: Opinione


Lajmërohen qytetarët e Komunes se Likoves më datë 13.03.2013 ditë e mërkurë me fillim në ora 19:30, pran Shkollës Fillore “RILINDJA” Llojan,do të mbahet tubimi qëndror promovues të kandidatit për kryetar komune nga Partia Demokratike Shqipëtare.

Në tubim do të marrin pjesë krerët më të lartë të PDSH-së me në krye me kryetarin e partis,z.Menduh Thaçi.

Prezenca juaj do të begatoj tubimin si dhe do ta rrespektoj kandidatin tonë njëherit dhe bashkëqytetarin tonë.

Lini një Përgjigje