Opinione

#Opinione

Objektet

0

Biblioteka “Mendimi” – Shkolla fillore “Rilindja” – Xhamia e fshatit, “Xhamia e haxhi Esatit” – është e ndërtuar në vitin 1816, dhe është rinovuar në vitet 1971 dhe 1987.

#Opinione

Pyetjet e Kumanovës!?!

0

Autor: Skender Mustafi Ka raste si ky i Kumanovës kur grupet e njerëzve në përgjithësi dhe profesionistët në veçanti dalin mbi ujë si kungujt gjysmë të kalbur pjesa e mirë […]

#Opinione

SHKATRRUESIT VAZHHDOJNË

0

Ambulanta e parë që shërbeu me ndihmën mjeksore banorët e dy fshatrave Llojan dhe Vaksincë por edhe më gjër, Objekti ka qenë i vendosur në mes dy fshatrave, ka punuar […]