Mbi llojanasit

#Mbi llojanasit

Ramiz Abdyli

Prof. Dr. Ramiz Abdyli, lindi në vitin 1944 në Llojan të Kumanovës, është historian shqiptarë, ish rektor i Universitetit të Tetovës. U Lind më 1944 në Llojan të Kumanovës. Shkollën […]

#Mbi llojanasit

Iljasa Salihu

Iljasa Salihu lindi më 10 Prill 1984 në fshatin Llojan, fshat ky që gjendet në mes të Kumanovës dhe të Preshevës. Shkollën fillore e kreu në vendlindje, ndërsa shkollën e […]