Plaku i famshëm i Llojanit vazhdon të jetë në qendër të vëmendjes sa herë që hapet tema për hapjen e pikës kufitare Llojan – Miratoc që lidh Maqedoninë me Luginën e Preshevës.

Në lidhje me kufirin Llojan-Miratoc plaku i famshëm nuk është kursyer nga të sharat e famshme dhe ka folur në përgjithësi rreth këtij problemi ndërshtetëror mes Sërbisë dhe Maqedonisë.

”Kufiri kurr nuk ka funksionu. Hajdukt janë tu sundu. Hajdukt veç se na shtypin se me na bo hajr diçka jo. Iii sa rrena janë bo e kom harru çka kanë premtu hajdukt që kshyrin me marr rrogë…”, ka thënë plaku. Por ndëgjone më mirë storjen e tij që vazhdon të jetë e kohës.