Sonte shtrua një iftar vëllazëror në oborrin e xhamisë së fshatit Llojan.

Banorët e fshatit Llojan të gjithë së bashku priten iftarin në ambient të hapur të oborrit të xhamisë, ishte kënaqësi e veçantë për të gjithë si një shenjë e mirë e bashkëjetesës.

Ifrati u mbështet financiarisht nga llojanasi i cili jeton në Zvicvr, Sokol Memedi, kurse organizimi u mor përsipër nga Këshilli i Xhamisë së Llojanit.

Zoti na ruajt te gjithëve.
Një falënderim i veçantë për Sokolin, Këshillin e Xhamisë së Llojanit dhe për të gjithë pjesëmarrësit që ishin prezent në iftar!

Me respekt nga stafi Llojani info.