10393166_10152621012404160_6255784889445863288_nSikurse ne vende tjera, poashtu edhe ne fshatin tone kemi gjahtare, te cilet ia perkushtojne nje pjese te kohes dhe te dashurise ketij lloji te sportit.
Gjate bisedave qe kemi pas me gjahtaret, ata thone se ky lloj sporti eshte shume terheqes dhe i shenedetshem. Per nje kohe te gjaet te ben per veti kjo shprehi shume e bukur.

Fshati Llojan ka nje pozite te gjere kodrinoro malore dhe fushore, te pershtatshme dhe te nevojshme qe i jep vend te veçant ketij lloj sporti. I urojme gjahtaret tane te kene sukses ne kete lloj sporti!