Likovë, 21 janar 2012 – Gjatë viteve të fundit, fshati Llojan në Maqedoni, kufijtë e të cilit janë te Serbia, është bërë rrugë ndalese e emigrantëve të paligjshëm të Evropës Perëndimore.

Emigrantët nga Afganistani, Pakistani dhe disa vende tjera arabe kalojnë ditët këtu, duke u përpjekur për të gjetur rrugën e tyre për në Bashkimin Evropian.

Por, policia serbe bën përpjekje që kalimi i kufirit nga ana e emigrantëve të jetë sa më i vështirë. Shumë emigrantë ndalohen kudo në Serbi dhe kthehen prapa në Llojan. Shkruan /preshevanews.net/llojani.info