Botimi i librit “Maqketingu: qasje shkencore-islame” nga Skender Mustafi

23Pri - 0 - Kategoria: Libra Llojanasit

Skender Mustafi nga fshati Llojan, jeton dhe vepron në Zvicërr ka botuar librin Marketingu- qasja shkencore-islame” f. 315 .

Skender Mustafi urime të përzemërta për botimin e këtij thesari, respekte për juve dhe suksese në të ardhmen !

Lini një Përgjigje