Skender Mustafi

lindur në Llojan. MSc. i Sistemeve Informative të Biznesit dhe BSc. I Administrimit të Biznesit. Aktiv me shkrime në fushën e biznesit, aplikimin e teknologjisë në biznes dhe artikuj të ndryshëm në tema të informatikës.
#Opinione

Objektet

0

Biblioteka “Mendimi” – Shkolla fillore “Rilindja” – Xhamia e fshatit, “Xhamia e haxhi Esatit” – është e ndërtuar në vitin 1816, dhe është rinovuar në vitet 1971 dhe 1987.

#Libra

Fyelli i një dëshmori

0

Autor: Nehat Jahiu /DritarjaOnline/ Doli nga shtypi libri “Fyelli i një dëshmori” i autorit të mirënjohur të letrave shqipe z. Ali Qerimit. Për lexuesit emri i aktorit, poetit dhe shjkrimtarit […]

#Opinione

Pyetjet e Kumanovës!?!

0

Autor: Skender Mustafi Ka raste si ky i Kumanovës kur grupet e njerëzve në përgjithësi dhe profesionistët në veçanti dalin mbi ujë si kungujt gjysmë të kalbur pjesa e mirë […]

#Opinione

Hapësira mes nesh

0

Hap Pas Hapi Sa për përkujtim do t’ju tregojmë pak për dje se çfarë kemi ngrënë, dhe t’ju tregojmë se s’jemi edhe aq larg kohës kur në disa vende ku […]