Vedat Nasufi

#Opinione

SHKATRRUESIT VAZHHDOJNË

0

Ambulanta e parë që shërbeu me ndihmën mjeksore banorët e dy fshatrave Llojan dhe Vaksincë por edhe më gjër, Objekti ka qenë i vendosur në mes dy fshatrave, ka punuar […]

#Opinione

Njoftim…

0

Të nderuar bashkëvendës, ju njoftojmë se me lejen e Zotit, në fshatin tonë po themelohet edhe një institucion shumë me peshë edukativo-arsimor dhe shkencor. Fshati jonë, po bëhet me bibliotekë […]