Asfaltimi i rruges per ne kufirin Llojan-Miratoc

5Pri - 0 - Kategoria: Opinione
  • 10246308_10202728479244447_8089098823227846945_nNë bazë të Vendimit për kategorizimin e rrugëve shtetërore të sjellur nga ana e Qeveris së Republikës së Maqedonis, në seancën e mbajtur më 20.09.2011, vendim i shpallur në ,,Gz. zyrtare të RM-së nr. 133/2011), rruga në ndërtim është rrugë regjionale e cila identifikohet me nr. P29178 edhe ate Llojanë-kufi me R. e Sërbisë (Meratoc) Urime na qoftë të gjithëve e në rendë të parë fshatrave Llojanë dhe Vaksincë. Respekt ndaj juve dhe gjithë qytetarëve të Komunës së Likovës.

    • Nga sekretari i Komunes Nexhadi Osmani

Lini një Përgjigje