Ditë: 26 Janar, 2017

#Libra

Fyelli i një dëshmori

0

Autor: Nehat Jahiu /DritarjaOnline/ Doli nga shtypi libri “Fyelli i një dëshmori” i autorit të mirënjohur të letrave shqipe z. Ali Qerimit. Për lexuesit emri i aktorit, poetit dhe shjkrimtarit […]