Ditë: 27 Maj, 2015

#Opinione

Pyetjet e Kumanovës!?!

0

Autor: Skender Mustafi Ka raste si ky i Kumanovës kur grupet e njerëzve në përgjithësi dhe profesionistët në veçanti dalin mbi ujë si kungujt gjysmë të kalbur pjesa e mirë […]