Ditë: 12 Janar, 2015

#Opinione

SHKATRRUESIT VAZHHDOJNË

0

Ambulanta e parë që shërbeu me ndihmën mjeksore banorët e dy fshatrave Llojan dhe Vaksincë por edhe më gjër, Objekti ka qenë i vendosur në mes dy fshatrave, ka punuar […]